• Personenwagens
  • Bestelwagens

Parts Pro

Originele Mercedes-Benz onderdelen

 Aanvraag voor toegang Aanvraag voor toegang
  •  

Originele Mercedes-Benz onderdelen

 

Een uitzonderlijke service voor professionals

Heeft u behoefte aan originele onderdelen, olie, accessoires of een ander product van Mercedes-Benz?

Dankzij het Parts Pro-programma is Mercedes BYmyCAR Wavre de ideale partner voor uw autowerkplaats.

Originele Mercedes-Benz onderdelen

 Originele Mercedes-Benz onderdelen zijn perfect afgestemd op voertuigen in het assortiment. Het resultaat: u bespaart tijd en geld, terwijl u een hoge tevredenheid bij uw klanten behoudt.

Een uitgebreid assortiment van gereviseerde onderdelen tegen lage kosten

Prijs of kwaliteit ? Het is niet nodig om te kiezen: de gereviseerde onderdelen van Mercedes-Benz verminderen de kosten zonder concessies te doen aan de kwaliteit. In het kader van een uiterst zorgvuldig proces wordt elk onderdeel gereviseerd, gecontroleerd en getest volgens de strenge normen van Mercedes-Benz.
Meer informatie

OliŽn en vloeistoffen

Mercedes BYmyCAR Wavre is uw partner voor Mercedes-onderdelen, maar niet alleen dat. We kunnen u ook voorzien van oliŽn en vloeistoffen die geschikt zijn voor ons assortiment en tegen een zeer concurrerende prijs.

Afhalen of laten bezorgen, de keuze is aan u

U kunt uw onderdelen ofwel rechtstreeks ophalen bij een van onze vijf filialen, of ze direct naar het door u gekozen adres laten bezorgen.
Voorraadonderdelen die vůůr 16.00 uur zijn besteld, zijn de volgende dag beschikbaar.

Bestel online met Mercedes-Benz WebParts, uw 24/7 geopende winkel

Mercedes-Benz WebParts is een online bestelsysteem dat speciaal is ontworpen voor de automotive professionals. U kunt er op elk moment van de dag, 365 dagen per jaar, originele Mercedes-Benz-onderdelen zoeken en bestellen.
  • Duidelijke en gebruiksvriendelijke interface
  • Zoeken naar specifieke voertuigonderdelen in de Mercedes-Benz onderdelen catalogus (EPC)
  • Toegang tot het volledige assortiment originele Mercedes-Benz-onderdelen, originele reserveonderdelen en originele accessoires
  • Weergave van uw individuele voorwaarden en de beschikbaarheid van onderdelen al in het zoekresultaatstadium.

De 5 voordelen van Parts Pro bij Mercedes BYmyCAR Wavre

1. Onderdelencatalogus

U heeft toegang tot de volledige catalogus van accessoires, originele Mercedes-Benz-onderdelen en ook gereviseerde onderdelen. Met een voorraad van meer dan 2 miljoen referenties en 97% van de onderdelen beschikbaar binnen 24 uur, hebben we waarschijnlijk wat u nodig heeft.

 2. Online bestellen

Beschikbaar 24/7, de Webparts-catalogus stelt u in staat om uw onderdelen te bekijken en te bestellen, met kennis van uw aankoopprijs en de beschikbaarheid van het onderdeel. Deze platform is gratis voor onze partners/klanten Parts Pro.

De bestelling wordt binnen minder dan een uur verwerkt.

Natuurlijk kunt u ook altijd bestellen via e-mail of telefonisch als u advies nodig heeft.

3. Levering en afhaling

Wilt u geen tijd verspillen op de weg? Wij kunnen uw bestelling rechtstreeks bij uw werkplaats afleveren (zie de voorwaarden met uw Parts Pro-adviseur).

 4. Garantie en retour

Al onze onderdelen hebben een garantie van 24 maanden. Heeft u te veel onderdelen besteld of het verkeerde item besteld? Wij nemen ze terug en vergoeden ze onder bepaalde voorwaarden (zie met uw commercieel adviseur).

 5. Technische ondersteuning

Omdat we weten dat het onderhoud en de reparaties van auto's van vandaag en morgen steeds meer kennis en informatie vereisen, kunnen we als partner van "Mercedes BYmyCAR Wavre" u toegang geven tot onze technische tools zoals DSB, het digitale onderhoudsboekje of WIS-ASRA, een technische gegevensbank, of zelfs speciaal gereedschap verkopen. Voor meer informatie, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

 

Waar bent u naar op zoek?